Whataspp Whataspp Live Chat

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.

Cele mai cumparate

Informaţii

Producatori

Oferte speciale

Furnizori

CA DE INCEPUT

CA DE INCEPUT

A venit si ziua aceasta. Ziua in care am hotarat sa mutam informațiile în online și să ne bucurăm împreună de felul în care informația se poate transmite în social media prin intermediul acestui blog. Ce ne dorim?

Cum sa iti convingi clientele sa isi tatueze sprancenele?

Cum sa iti convingi clientele sa isi tatueze sprancenele?

Calculând după multitudinea de cursanți care au terminat în ultimul timp cursuri de tatuaj cosmetic/dermopigmentare, cu siguranta că toți au aceeași intrebare. Cum conving acum clienta să își facă dermopigmentare? Obținerea primilor voștri clienți in dermopigmentare ar putea părea la început o sarcină descurajantă. Ați studiat tehnica. Ați petrecut nenumărate ore de schițare a liniilor de păr pe piele sintetică. Ați exersat modele, v-ați perfecționat abilitățile de consultare și ați...

10 sfaturi pentru începătorii în microblanding

10 sfaturi pentru începătorii în microblanding

Microblading-ul a crescut rapid în popularitate în ultimii 2 ani și noi artiști intră în comunitatea noastră zilnic. Indiferent dacă sunteți noi în Microblading sau aveți mii de proceduri la activi, am adunat 10 sfaturi pe care ar trebui să le luați în seamă.

Lucruri importante pe care sa le transmiti clientului

Lucruri importante pe care sa le transmiti clientului

Oricat s-ar documenta despre microblanding, majoritatea clientiilor hotarasc sa isi realizeze acest procedeu fara sa cunoasca unele dintre cele mai importante informatii. O sedință de consultație înainte de procedură este absolut necesară. Așa că iată ce este important să le transmitem cliențiilor.

Se afiseaza 1-9 din 9 articole