Whataspp Whataspp Live Chat

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații.

Nou Reduceri! Sapun Spuma Green Soap BC Lavanda Mareste

Spuma de curatat Organic Lavanda 200ml

BC

Nou

Spuma de curatat Organic Lavanda Micropigmentare & tatuaje 200ml

Mai multe detalii

19 Produse

In Stoc

31,99 lei

-20%

39,99 lei

Adauga la favorite

Informatii

Dacă aveți un tatuaj, este posibil să vă amintiți artistul tău folosind săpun verde pe piele înainte de procedură.Săpunul Spuma este un săpun vegetal, pe bază de ulei, care este ecologic. Este folosit în mod obișnuit în saloanele de tatuaje, facilitățile medicale și studiourile de piercing pentru igienizarea și curățarea pielii. Uleiurile naturale din săpun verde înmoaie și pielea, pregătind-o pentru o procedură.

Sanitizarea pielii înainte de un tatuaj poate reduce riscul de efecte secundare sau infecții. O infecție a pielii de la un tatuaj poate provoca dureri severe, umflare, roșeață și creștere a unor umflături pe piele.

Ingredientele pot varia ușor în funcție de marcă. Multe tipuri includ ulei vegetal și glicerină. Glicerina este un hidratant natural care poate trata și preveni diverse tipuri de

    uscăciune
    mâncărime
    scuamele și crustele
    rugozitate

Unele produse includ un amestec de ulei de nucă de cocos și vegetal, precum și alcool etilic sau ulei de lavandă.

Săpunul verde nu împiedică doar aceste complicații. Proprietățile sale liniștitoare pot facilita, de asemenea, vindecarea.

Deși săpunul verde este folosit în mod obișnuit cu tatuaje, capacitatea sa de a elimina murdăria și sângele îl face, de asemenea, un produs excelent pentru curățarea și sterilizarea echipamentelor de tatuare și a instrumentelor medicale.
Ingrediente de săpun verde

Săpunul verde folosit de tatuatorii conține un amestec de diferite ingrediente. Ca săpun ecologic, este alcătuit din componente naturale care au mai puțin șanse de a irita pielea.Dacă sunteți alergic la uleiul de lavandă, uleiul de nucă de cocos sau alte tipuri de ulei, adresați-vă artistului tău despre ingredientele din săpunul verde înainte de procedură.

Chiar dacă săpunul verde poate ajuta la prevenirea unei infecții, este posibil să apară iritații ale pielii dacă ești sensibil la un ingredient din săpun.

Interesant este că, deși produsul se numește „săpun verde”, săpunul nu este de fapt verde. Are o tentă verde, dar și nuanțe gălbui de la glicerină și ulei vegetal. Numele produsului provine de la nuanța verde.

Recenzii

Comments ()

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Spuma de curatat Organic Lavanda 200ml

Spuma de curatat Organic Lavanda 200ml

Spuma de curatat Organic Lavanda Micropigmentare & tatuaje 200ml